Домаћинство СТОЈАНИЋ:

031-587-866
060-3-587-866
064-845-21-27
060-7-587-866

AboutЛепо село али куће празне, отишли сви за бољим животом...

o_nama

Село Стојћи (Ражана), надомак познатог туристичког центра, Дивчибаре, од Косјерића је удаљено 5 км, на надморској висиони од 500м. Овај брдски предео обрастао је четинарском и листопадном шумом, са пашњацима и речицом у близини куће, погодан за шетњу и одмор уопште.

У кући се налазе 4 собе са укупно 10 лежаја, велика трпезарија и тераса. У близини куће је воденица ``Поточара`` на којој се млински точак свакодневно окреће и млинским каменом меље убачено жито између њега и статичког млинског камена и тако деценијама уназад.

About

Цветно двориште са летњиковцем у коме се сервира исхрана, поред мале фонтане, зиданим роштиљем и пофесионалном куварицом сигуран су знак да овде нећете бити лошег апетита. Чести посетиоци овог домаћинства су породице из великих урбаних средина које се овде одмарају уз домаће специјалитете (продај, сир, кајмак, пршута, чварци, домаћа ракија,...), дуге шетње и тихе ноћи.

About

Домаћин се из хобија бави прикупљањем давно заборављених предмета и алатки које је некада користило свако сеоско домаћинство, а данас стоје изложене у пространом дворишту сачуване од заборава. љубитељи домаће радиности овде ће сигурно уживати у прекривачима, хекланим и везеним стољнацима.