Домаћинство СТОЈАНИЋ:

031-587-866
060-3-587-866
064-845-21-27
060-7-587-866

AboutАктиван одмор

Одмор у нашем домаћинству пружиће Вам могућност и за спортско рекреативне активности. Осим могућности посматрња и учествовања (по жељи) у свакодневним пословима на селу,пружамо могућност и учења многих корисних послова и старих заната као нпр. припрема традиционалних јела, спремање зимнице, печење ракије, хеклање, везење...

У оквиру домаћинства можете бесплатно користити бицикле,сто за стони тенис и базен, а у непосредној околини можете шетати уређеним пешачким стазама и пољима препуним шумских плодова и лековитог биља. Такође, издвајамо и могућност бављења риболовом на планинској речици која пролази кроз наше имање.

About

Када су у питању културне активности можемо Вам предложити организацију излета у нашој околини, са којих су наши задовољни гости понели најлепше утиске. У непосредној близини домаћинства, на удаљености до 20км налазе се локалне туристичке атракције:

* Таорска врела, Скакавачки водопади, вештачко језеро Росићи, црква брвнара у Сечој Реци, као и познати туристички центар Дивчибаре.

Такође, у нашој околини на удаљености до 80км налазе се и познате туристичке атракције:

* Златибор, Тара, Шарганска осмица, Дрвенград, Сирогојно, Потпећка пећина, Злакуса (село грнчара), Овчарско-Кабларски манастири, манастири Ћелије и Лелић...

Наше домаћинство организује и пријем групних посета (организованих ручкова) за потребе екскурзија, планинара, синдиката, џипијаде... са капацитетом до 60 места.